0Wishlist
Produse

Termeni si conditii

Termeni si conditii

 

Bavy.ro este denumirea comerciala a S.C. Bavy Express Invest S.R.L., persoana juridica cu sediul in Jud. Satu Mare, Comuna Vama, Nr. 529, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J30/952/2018, avand CUI RO40023313, numita in continuare Bavy.ro

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.bavy.ro, S.C. Bavy Express Invest S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu conditiile impuse, acesta trebuie sa inceteze folosirea serviciilor noastre.

Drepturi de autor

Continutul site-ului www.bavy.ro este proprietatea S.C. Bavy Express Invest S.R.L. Bavy.ro garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.bavy.ro, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Bavy.ro fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea S.C. Bavy Express Invest S.R.L., sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului Bavy.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Bavy.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor Bavy.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt. 

Sesizari

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: office@bavy.ro. Bavy.ro va raspunde sesizarii in maxim 10 zile lucratoare.

Preţ

Preţurile produselor afişate pe site-ul www.bavy.ro includ TVA (19%)

Politica de confidentialitate

Va invitam sa accesati, de asemenea, pagina Confidentialitate care se aplica, vizitei dumneavoastra pe pagina noastra web.

Garantia produselor

Toate produsele comercializate pe site-ul www.bavy.ro beneficiaza de garantia legala de conformitate. Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014 Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile calendaristice de la denuntarea contractului. In cazul in care clientul a beneficiat de transport gratuit la produsul returnat se va factura si contravaloarea transportului in valoare de 25RON + TVA plus taxa de retur. Pentru returnare se va folosi acelas serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin;

Unele produse de pe site-ul www.bavy.ro sunt expuse in magazinul fizic din Satu Mare, B-dul Henry Coanda, Nr. 2A, din aceste motive produsele care se comercializeaza in ambalaje individuale de la producator nu v-or fi sigilate, deasemenea unele produse pot avea urme de expunere. Datorita faptului ca la achizitionarea produselor de la producatori sau importatori unele produse se comercializeaza in mai multe bucati per cutie acestea din urma nu au ambalaj individual.

Pentru a beneficia de garantie, produsele trebuie sa fie insotite de bonul fiscal si/ sau factura fiscala emisa la achizitionarea produsului impreuna cu certificatul de garantie. Defectiunile vor fi analizate si solutionate doar la sediul Bavy.ro din Comuna Vama. Pentru produsele care nu fac obiectul garantiei costul de transport si inlocuire a produsului revine clientului.

Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul trebuie sa respecte instructiunile de folosire si normele ce trebuiesc cunoscute de cumparatorii de bunuri de folosinta indelungata care se vand cu termen de garantie conform: HG 786/96

Pentru orice categorie de produse sunt strict interzise:
- dezambalarea folosind obiecte taioase sau dure;
- taierea sau zgarierea materialelor;
- frecarea de alte suprafete sau cu substante (solutii de curatare) abrazive;
- folosirea sau pastrarea produselor in medii umede sau la temperaturi sub 0 grade Celsius precum si in medii cu variatii de temperatura;
- asezarea produsului langa surse de caldura (distanta de garda este de 1m) in afara mobilierului de bucatarie proiectat in acest scop;
- folosirea produselor de curatare care contin acizi, petrol, gaz, detergenti, solventi chimici sau alcool (orice solutie trebuie incercata intai pe o suprafata mica, ascunsa);
- dehidratarea pielii (fara hidratare pielea se usuca si crapa);
- udarea produselor (curatati cu o carpa usor umezita intr-o solutie de apa cu sapun -50% apa, 50% sapun lichid pH neutru - apoi stergeti imediat cu o carpa uscata);
- impingerea mobilierului (mobilierul demontabil trebuie demontat);
- roluirea, indoirea sau curbarea saltelelor la transport si manipulare;
- folosirea mobilierului in alt scop decat cel pentru care a fost proiectat.

Instructiuni privind utilizarea si intretinerea tapiteriilor la mobilierul tapitat. Pentru a prelungi durata de utilizare a canapelei voastre nu sariti, nu va aruncati, nu va asezati pe brate, nu trageti de perne, nu impingeti, ci ridicati-o de la baza. La montarea picioarelor canapeaua se va aseza pe spate, se vor strange ferm picioarele apoi se va aseza in pozitie ridicand-o.
- stergeti saptamanal canapeaua cu o carpa moale uscata (pielea) sau cu o perie de haine (stofa);
- hidratarea pielii se face la fiecare 2 luni cu solutii speciale incercate in prealabil;
- nu expuneti produsele la radiatii solare directe;
- pastrati produsul in limite normale de umiditate si temperatura;
- dupa ce ati probat solutia de curatare, curatati fara sa frecati, treceti usor cu carpa;
- urmele de murdarie, lichide, grasimi corporale se sterg intai cu o carpa uscata apoi cu solutia descrisa anterior;
- probati curatarea urmelor vizibile cu o guma de sters creionul;
- urmele de guma de mestecat se indeparteaza racaindu-le cu cuburi de gheata puse intr-un saculet de nylon;
- tapiteriile de stofa si husele se pot curata doar chimic, in centre specializate;
- saltelele se rasucesc in acelasi plan in fiecare luna, iar la 6 luni se intorc pe cealalta fata. Exceptie fac saltelele proiectate pentru a fi utilizate pe o singura parte, care se vor rasuci lunar in acelasi plan;
- recomandam asezarea saltelelor pe somiere cu lamele elastice sau tapitate care sa permita aerisirea. 

Returnarea produselor achizitionate la distanta

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere.

Clientul este informat asupra faptului ca, in cazul in care produsele a caror returnare prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri mecanice sau, dupa caz, electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse. In cazul exercitarii dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face in cel mult 14 de zile de la data solicitarii returului, sub beneficiul receptiei cantitative si calitative a returului, conform prezentei politici, prin aceeasi metoda de plata.

Livrarea si transportul sunt servicii distincte, oferite de catre noi, ce comporta optiunea Cumparatorului si plata unui pret. Livrarea, transportul si/sau montajul nu sunt servicii standard. Pentru serviciul de retur al bunurilor, sunt exceptate de la exercitarea acestuia serviciile de: livrare si transport al produselor daca Cumparatorul a exprimat in prealabil acordul expres pentru executarea acestora.

Sunt exceptate de la exercitarea dreptului de retur produsele realizate dupa specificatiile si instructiunile Cumparatorului sau personalizate distinct pentru acesta, produsele care se pot deterioara sau degrada rapid, produsele ce sunt parte a unui ansamblu si nu pot fi, prin natura acestora, separate de celelalte elemente componente.

Plata si livrarea produselor

Acest magazin online este destinat livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale si nu numai, la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre Bavy.ro. Termenul de livrare a produselor – in aproximativ 3-10 zile lucratoare (cu exceptia, comenzilor direct din depozitul furnizorului, weekendurilor, sarbatorilor legale sau alte perioade aglomaerate la curieri) din momentul receptionarii comenzii prin reteaua de distributie Fan Courier sau alti furnizori cu care Bavy.ro are contract. Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre SC Bavy Express Invest SRL. In ziua de duminica nu se fac livrari. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

Toate produsele Vanzatorului se livreaza demontate (cu exceptia produselor realizate dintr-o singura componenta), in colete, pentru a putea fi transportate in siguranta. Cumparatorul are obligatia sa desfaca si sa verifice din punct de vedere cantitativ si calitativ coletele, pe baza etichetarii acestora, sa desfaca si sa verifice, integritatea coletelor fragile precum si a componentelor fragile ambalate (ex: piese din sticla), Vanzatorul va anunta Cumparatorul cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii. Vanzatorul, in cazul in care nu poate executa Contractul motivat de faptul ca produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, va informa Cumparatorul despre aceasta indisponibilitate, urmand ca sumele de bani achitate de catre Cumparator pentru produsul sau serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 30 de zile calendaristice. Incercam întotdeauna sa oferim cele mai actualizate si fiabile informatii despre disponibilitatea produselor noastre si timpul estimat de livrare, dar aceste informatii sunt doar cu titlu informativ. Dupa finalizarea comenzii, va vom informa prin e-mail sau telefonic despre timpul estimat de primire a produsului. In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, a respingerii de catre banca emitenta a cardului sau a tranzactiei, a invalidarii tranzactiei de catre procesatorul de carduri, a amanarii de catre Cumparator a termenului de livrare stabilit, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a denunta unilateral contractul, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a Contractului.

Pentru comenzile ce depasesc 500 Lei, transportul este GRATUIT. In cazul in care valoarea comenzii este mai mica de 500 Lei, se va percepe o taxa de transport de  25RON + TVA. De asemenea, puteti ridica produsele de la sediul nostru, dupa ce ati primit confirmarea din partea Bavy.ro.

Plata in numerar se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre comisionarul care efectueaza livrarea sau prin OP/virament bancar, pe baza facturii proforme, emisa la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai dupa ce se face dovada platii si se verifica de catre departamentul de contabilitate Bavy.ro.

Modalitatea de plată cu numerar la livrare nu este disponibilă pentru comenzi a căror valoare cu TVA este mai mare de 5.000 lei pentru persoanele juridice și 10.000 lei pentru persoanele fizice.

Pentru o comandă individuală, este necesar să plătiţi un avans de 20% din sumă. După achitarea avansului, comanda dvs. va fi dată în producţie.

Daca optati pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastra se face prin intermediul NETOPIA mobilPay.

Obligatiile de inregistrare ale utilizatorului

In vederea utilizarii serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de Bavy.ro exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa Bavy.ro.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre S.C. Bavy Express Invest S.R.L. cu o cerere scrisa, datata si semnata. S.C. Bavy Express Invest S.R.L. se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

Bavy.ro nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

Alti Termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si Bavy.ro pentru utilizarea acestui site.

Bavy.ro verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.

Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ si acestea pot contine accesorii neincluse in pachete, iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare.

Incheierea acordului

S.C. Bavy Express Invest S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorilor. De asemenea, compania isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. La limita, S.C. Bavy Express Invest S.R.L. isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.

Consiliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de Bavy.ro, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: office@bavy.ro. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.