0Wishlist
Produse

Detalii livrare si plata

Livrarea si transportul sunt servicii distincte, oferite de catre noi, ce comporta optiunea Cumparatorului si plata unui pret. Livrarea, transportul si/sau montajul nu sunt servicii standard. Pentru serviciul de retur al bunurilor, sunt exceptate de la exercitarea acestuia serviciile de: livrare si transport al produselor daca Cumparatorul a exprimat in prealabil acordul expres pentru executarea acestora.

Sunt exceptate de la exercitarea dreptului de retur produsele realizate dupa specificatiile si instructiunile Cumparatorului sau personalizate distinct pentru acesta, produsele care se pot deterioara sau degrada rapid, produsele ce sunt parte a unui ansamblu si nu pot fi, prin natura acestora, separate de celelalte elemente componente.

Plata si livrarea produselor

Acest magazin online este destinat livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale si nu numai, la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre Bavy.ro. Termenul de livrare a produselor – in aproximativ 3-10 zile lucratoare (cu exceptia, comenzilor direct din depozitul furnizorului, weekendurilor, sarbatorilor legale sau alte perioade aglomaerate la curieri) din momentul receptionarii comenzii prin reteaua de distributie Fan Courier sau alti furnizori cu care Bavy.ro are contract. Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre SC Bavy Express Invest SRL. In ziua de duminica nu se fac livrari. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

Toate produsele Vanzatorului se livreaza demontate (cu exceptia produselor realizate dintr-o singura componenta), in colete, pentru a putea fi transportate in siguranta. Cumparatorul are obligatia sa desfaca si sa verifice din punct de vedere cantitativ si calitativ coletele, pe baza etichetarii acestora, sa desfaca si sa verifice, integritatea coletelor fragile precum si a componentelor fragile ambalate (ex: piese din sticla), Vanzatorul va anunta Cumparatorul cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii. Vanzatorul, in cazul in care nu poate executa Contractul motivat de faptul ca produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, va informa Cumparatorul despre aceasta indisponibilitate, urmand ca sumele de bani achitate de catre Cumparator pentru produsul sau serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 30 de zile calendaristice. Incercam întotdeauna sa oferim cele mai actualizate si fiabile informatii despre disponibilitatea produselor noastre si timpul estimat de livrare, dar aceste informatii sunt doar cu titlu informativ. Dupa finalizarea comenzii, va vom informa prin e-mail sau telefonic despre timpul estimat de primire a produsului. In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, a respingerii de catre banca emitenta a cardului sau a tranzactiei, a invalidarii tranzactiei de catre procesatorul de carduri, a amanarii de catre Cumparator a termenului de livrare stabilit, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a denunta unilateral contractul, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a Contractului.

Pentru comenzile ce depasesc 500 Lei, transportul este GRATUIT. In cazul in care valoarea comenzii este mai mica de 500 Lei, se va percepe o taxa de transport de  25RON + TVA. De asemenea, puteti ridica produsele de la sediul nostru, dupa ce ati primit confirmarea din partea Bavy.ro.

Plata in numerar se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre comisionarul care efectueaza livrarea sau prin OP/virament bancar, pe baza facturii proforme, emisa la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai dupa ce se face dovada platii si se verifica de catre departamentul de contabilitate Bavy.ro.

Modalitatea de plată cu numerar la livrare nu este disponibilă pentru comenzi a căror valoare cu TVA este mai mare de 5.000 lei pentru persoanele juridice și 10.000 lei pentru persoanele fizice.

Pentru o comandă individuală, este necesar să plătiţi un avans de 20% din sumă. După achitarea avansului, comanda dvs. va fi dată în producţie.

Daca optati pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastra se face prin intermediul NETOPIA mobilPay.