0Wishlist
Produse

Cod: CB150584020PY

Plita inductie Pyramis NEKKAR

0 Reviews
La comanda Acest produs beneficiaza de livrare gratuita

4.129,53 Lei redus cu: 1.929,54 Lei 2.199,99 Lei

Acest produs nu se afla in stoc.
Beneficii:
Livrare GRATUITA peste 500 lei Gama diversificata de produse Plata card securizata Plata ramburs la livrare Contact: 0746 773 926 Email: office@bavy.ro Suport prin whatsap Trimite-ne un mesaj!
Plita inductie Pyramis NEKKAR

Cod: CB150584020PY

Plita inductie Pyramis NEKKAR

0 Reviews

4.129,53 Lei 2.199,99 Lei

Adaugă în Coş

Functii


> Temporizator. Un temporizator electronic va permite sa selectati durata perioadei de gatit. La sfarsitul perioadei plita se opreste automat.


> Blocaj de siguranta. Toate functiile plitei pot fi blocate pentru a va asigura ca aceasta nu va porni din greseala. Functia este activata prin apasarea comenzii de blocare pentru 3 secunde.


> Indicator de caldura reziduala. Un indicator digital rosu va avertizeaza ca plita este inca fierbinte.


> Touch control. Panoul modern de comenzi prin atingere este foarte usor de utilizat si raspunde chiar si la cele mai fine atingeri.


> OSD Sistemul de prevenire al scurgerilor blocheaza functionarea plitei si intrerupe alimentarea cu energie electrica in cazul in care se varsa lichide pe suprafata plitei pe durata procesului de gatire.


> Booster. Micsoreaza timpul de gatire prin aplicarea unei trepte superioare de incalzire (pe o durata de 5min), oferind posibilitatea unui gatit mai rapid si intens. Se poate activa prin selectarea treptei maxime de putere a unei anumite zone de gatit si apasarea senzorului "+". Litera "P" va fi afisata.


Plita cu inductie


Plita pe inductie are ca principiu de functionare fenomenul natural al inductiei, care converteste energia electromagnetica in caldura. Cand plita este alimentata cu energie electrica, bobinele de inductie de sub suprafata plitei reactioneaza in momentul in care un vas feros este asezat pe plita. Caldura este produsa direct in vasul de gatit, in timp ce suprafata ceramica a plitei ramane rece.


Datorita acestui principiu timpul de fierbere se poate reduce cu pana la 50% in comparatie cu plitele vitro-ceramice conventionale, economisind astfel cantitati importante de energie electrica. Plita pe inductie se curata foarte usor datorita faptului ca petele nu se ard pe suprafata rece a plitei, necesitand doar o simpla stergere.

Datorita acestui principiu timpul de fierbere se poate reduce cu pana la 50% in comparatie cu plitele vitro-ceramice conventionale, economisind astfel cantitati importante de energie electrica. Plita pe inductie se curata foarte usor datorita faptului ca petele nu se ard pe suprafata rece a plitei, necesitand o simpla stergere.

Avantajele reale ale unei plite cu inductie


> Mai rapida. Caldura este produsa direct in vasele de gatit fara a se pierde timp pentru incalzirea suprafetei plitei sau a vasului. Astfel perioada de gatit este redusa semnificativ.

> Mai sigura. Caldura este produsa doar in cazul in care folositi vase feroase. Astfel temperatura plitei in jurul vasului ramane relativ scazuta evitandu-se orice accidente.


> Mai economica. 90% din energia absorbita este convertita in caldura, direct in vasul de gatit. In momentul in care ridicati vasul de pe ochiul plitei aceasta se opreste instantaneu, fara a cauza pierderi de energie.

> Mai desteapta. Plita pe inductie ajusteaza automat cantitatea de energie necesara in functie de diametrul vasului. Datorita faptului ca pentru un vas de mici dimensiuni este folosita o cantitate mai mica de energie decat pentru un vas mare, plita este mai eficienta si mai desteapta.


 


Dimensiuni & puteri zone de gatit:


   • 2 x 210mm 1500 / 2000W

  • 2 x 145mm 1200 / 1600W


alte caracteristici: Senzor de prezenta vas de gatit
blocaj de siguranta: Da
dimensiune totala (mm): 580 x 510
garantie: 2 ani
incalzire rapida: da
indicator caldura reziduala: da
instalare: incorporabila
nivele de putere: 9
nr. zone de gatit: 4
nr. zone de gatit duble: 4
putere nominala (kw): 7.2
sistem de siguranta osd: da
tensiune alimentare: 220 / 240V
timer: Da
tip alimentare: electrica
tip comenzi: Touch Control
tip finisaj: Sticla Neagra
tip functionare: inductie
Acorda o nota:
Captcha
Din aceeasi categorie