0Wishlist
Produse

Cod: CB0ITCH0866

Hota Design TOUCH

0 Reviews
La comanda Acest produs beneficiaza de livrare gratuita

10.326,90 Lei

Acest produs nu se afla in stoc.
Beneficii:
Livrare GRATUITA peste 500 lei Gama diversificata de produse Plata card securizata Plata ramburs la livrare Contact: 0746 773 926 Email: office@bavy.ro Suport prin whatsap Trimite-ne un mesaj!
Hota Design TOUCH

Cod: CB0ITCH0866

Hota Design TOUCH

0 Reviews

10.326,90 Lei

Adaugă în Coş

Hota cu montaj pe perete, o asociere remarcabila intre otel inoxidabil si sticla neagra, pe care sunt ascunse butoanele touch controls.


Caracteristici:  • Oprire ajustabila si intarziata: Funcţia va permite sa programaţi oprirea intarziata a hotei, asigurand astfel un nivel corect de puritate al aerului din bucatarie. 

  • Indicator luminos pentru intreţinerea filtrelor anti-grasime: Hota va avertizeaza automat in momentul in care filtrele speciale pentru retinerea grasimii necesita curatare. Pentru buna functionare a produsului si eliminarea aparitiei mirosurilor neplacute datorate acumularii de grasime, curatarea regulata a filtrelor metalice are o importanta majora.

  • Indicator luminos pentru inlocuirea filtrului de carbon:  Hota va avertizeaza automat in momentul in care filtrul de carbon necesita inlocuire. Acest filtru are proprietatea de a retine mirosurile emanate pe durata gatitului. Inlocuirea regulata a filtrelor de carbon este foarte importanta, acestea isi pierd eficienta si capacitetea de a retine mirosurile pe parcursul utilizarii hotei.  

  • Comfort 24H: Functia permite filtrarea aerului din bucatarie cand nu folositi plita sau hota. Ciclurie de absorbtie ale aerului sunt activate la intervale programate (5min functionare – 25min pauza). Aceste cicluri temporizate purifica aerul de mirosurile persistente precum fumul de tigara, mirosurile de detergent sau alte mirosuri grele. Functia se activeaza cu usurinta, ori de cate ori este nevoie sau poate fi lasata sa functioneze pentru un ciclu complet de 24 de ore, dupa care se dezactiveaza in mod automat.


Toate masuratorile privind caracteristicile tehnice ale produsului sunt conform IEC61591


 


accesorii incluse: Flansa racord tub evacuare 150mm
capacitate absorbtie: 600mc/h
control: Touch Control
filtru anti grasime: Aluminiu
filtru carbon: Inclus
garantie: 2 ani
lungime (cm): 86
nivel zgomot: 63dB
numar becuri: 2 x Neon
numar motoare: 1
numar viteze: 3+1
putere motor: 218W
timer: Da
tip material: Inox & Sticla neagra
Acorda o nota:
Captcha
Din aceeasi categorie