0Wishlist
Produse

Cod: CB0ESGM0902

Hota Design SIGMA

0 Reviews
La comanda Acest produs beneficiaza de livrare gratuita

16.970,90 Lei

Acest produs nu se afla in stoc.
Beneficii:
Livrare GRATUITA peste 500 lei Gama diversificata de produse Plata card securizata Plata ramburs la livrare Contact: 0746 773 926 Email: office@bavy.ro Suport prin whatsap Trimite-ne un mesaj!
Hota Design SIGMA

Cod: CB0ESGM0902

Hota Design SIGMA

0 Reviews

16.970,90 Lei

Adaugă în Coş


Gama de hote de bucatarie Galvamet 3Tech este caracterizata prin sisteme avansate de filtrare a aerului din bucatarie care garanteaza un aer curat, perfect filtrat. 


Un design exclusiv si patentat de Galvamet, pentru a retine poluantii dispersati in bucatarie pe durata gatitului precum fumul, mirosurile si mai presus de acestea, vapori. Galvamet 3Tech este conceput pentru a controla umezeala aerului recirculat in bucatarie, garantand astfel un mediu sanatos si curat. 

Eliminarea vaporilor din aerul absorbit nu doar garanteaza un mediu sanatos dar elimina toate incovenientele create atunci cand aerul are un continut ridicat de umezeala. De fapt, tehnologia 3Tech este solutia ideala pentru a elimina acumularea condesului pe geamuri, suprafete de lucru, jaluzele sau alte obiecte din bucatarie si pentru a mentine un aer fara continut excesiv de umezeala.

Asemenea tuturor hotelor, care functioneaza pe sistem de recirculare, si aceste produse se pot instala oriunde, fara a fi necesara existenta unei evacuari sau tubulaturi speciale, dar în acelasi timp asigura un aer sanatos si curat, fara umezeala. Un recipient special colecteaza umezeala extrasa din aerul absorbit, care se acumuleaza sub forma lichida (apa). In momentul umplerii recipientului acesta se goleste cu ajutorul unui furtun sau printr-o simpla manevra de golire. 


 


Sigma este prevazuta cu tehnologia exclusiva 3Tech de la Galvamet, oferind performante imbunatatite si eficienta crescuta. Hota este prevazuta cu un motor auxiliar conceput pentru a genera o “cortina de aer” care curge dealungul perimetrului hotei, creand astfel o bariera in jurul plitei. Cortina de aer previne dispersarea fumului in bucatarie iar pentru absorbtia totala a acestuia nu mai este nevoie de un motor puternic si zgomotos, cu un consum ridicat de energie electrica. 

Tehnologia imbinata cu un design elegant si patrunzator, ofera combinatia ideala intre stil si eficienta. Prezenta unei hote SIGMA in bucataria dumneavoastra  semnifica echilibrul perfect dintre design si performanta, fara insa a renunta la caracteristicile de baza ale unei hote obisnuite. 


Caracteristici:

Instensitatea ajustabila a iluminarii: este posibila reglarea intensitatii sistemului de iluminare oferind luminozitatea perfecta pentru a amplifica aspectul si anumite detalii ale ambientul, ale bucatariei sau a altor electrocasnice.  

Indicator luminos pentru intretinerea filtrelor anti-grasime: Hota va avertizeaza automat in momentul in care filtrele speciale pentru retinerea grasimii necesita curatare. Pentru buna functionare a produsui si eliminarea aparitiei mirosurilor neplacute datorate acumularii de grasime, curatarea regulata a filtrelor metalice are o importanta majora.

Indicator luminos pentru regenerarea / inlocuirea filtrelor de carbon LongLife:  Hota va avertizeaza automat in momentul in care filtrele speciale de tip LongLife necesita regenerare sau inlocuire. Acest filtru are proprietati similare cu filtrul clasic cu carbon activ, diferenta constand in structura si materialele speciale care pot fi regenerate, imbunatatind performantele de retinere a mirosului. Panoul de control va afisa automat momentul in care este necesar sa interveniti pentru a regenera (spalare in masina de spalat vase & uscare in cuptor la 1000C timp de 10minute) sau inlocui filtrul LongLife. 

Afisaj multicolor

Cortina de aer pentru captarea cat mai eficienta a emisiilor in urma gatitului.

Diametrul tubului de evacuare: 150mm


Toate masuratorile privind caracteristicile tehnice ale produsului sunt conform IEC61591


absorbtie periferica: da
capacitate absorbtie: 520mc/h
control: Touch Control
display: Multicolor
filtru anti grasime: Aluminiu
filtru carbon: Inclus
garantie: 2 ani
lungime (cm): 90
nivel zgomot: 67dB
numar motoare: 3
numar viteze: 1
putere motor: 864W
timer: Da
tip material: inox
Acorda o nota:
Captcha
Din aceeasi categorie