0Wishlist
Produse

Cod: CB0IMOD0866

Hota Design MOOD

0 Reviews
In stoc Acest produs beneficiaza de livrare gratuita

11.066,90 Lei

Beneficii:
Livrare GRATUITA peste 500 lei Gama diversificata de produse Plata card securizata Plata ramburs la livrare Contact: 0748 809 955 Email: office@bavy.ro Suport prin whatsap Trimite-ne un mesaj!
Hota Design MOOD

Cod: CB0IMOD0866

Hota Design MOOD

0 Reviews

11.066,90 Lei

Adaugă în Coş

Hota inclinata, montata pe perete, cu un design minimal, sistemic, respectand elementele esteticii contemporane. Deschidere Slow Motion.


  


Caracteristici:  • Oprire ajustabila si intarziata: Functia va permite sa programati oprirea intarziata a hotei, asigurand astfel un nivel corect de puritate al aerului din bucatarie. 

  • Indicator luminos pentru intretinerea filtrelor anti-grasime: Hota va avertizeaza automat in momentul in care filtrele speciale pentru retinerea grasimii necesita curatare. Pentru buna functionare a produsui si eliminarea aparitiei mirosurilor neplacute datorate acumularii de grasime, curatarea regulata a filtrelor metalice are o importanta majora.

  • Indicator luminos pentru inlocuirea filtrului de carbon:  Hota va avertizeaza automat in momentul in care filtrul de carbon necesita inlocuire. Acest filtru are proprietatea de a retine mirosurile emanate pe durata gatitului. Inlocuirea regulata a filtrelor de carbon este foarte importanta, acestea isi pierd eficienta si capacitetea de a retine mirosurile pe parcursul utilizarii hotei.  

  • Comfort 24H: Functia permite filtrarea aerului din bucatarie cand nu folositi plita sau hota. Ciclurie de absorbtie ale aerului sunt activate la intervale programate (5min functionare – 25min pauza). Aceste cicluri temporizate purifica aerul de mirosurile persistente precum fumul de tigara, mirosurile de detergent sau alte mirosuri grele. Functia se activeaza cu usurinta, ori de cate ori este nevoie sau poate fi lasata sa functioneze pentru un ciclu complet de 24 de ore, dupa care se dezactiveaza in mod automat.

  • Lumina delicata: Functia este controlata electronic si creste sau descrete graduat intensitatea luminii in momentul aprinderii sau stingerii, oferind o iluminare imbunatatita si placuta.

  • Deschidere slow motion (lenta): Aceasta caracteristica permite miscarea sticlei in partea frontala pentru a crea o suprafata de absorbtie corecta. In acelasi timp, miscarea de deschidere este lenta si precisa, intensificand astfel impactul dintre stil si tehnologie precum si performanta. 


Toate masuratorile privind caracteristicile tehnice ale produsului sunt conform IEC61591


 


absorbtie periferica: da
accesorii incluse: Flansa racord tub evacuare 150mm
alte caracteristici: Sistem de deschidere electronic Slow Motion
capacitate absorbtie: 600mc/h
control: Soft Touch Control
display: da
filtru anti grasime: Aluminiu
filtru carbon: Inclus
garantie: 2 ani
lungime (cm): 86
nivel zgomot: 63dB
numar becuri: 2 spoturi halogen
numar motoare: 1
numar viteze: 3+1
putere motor: 210W
timer: Da
tip material: Inox & Sticla neagra
Acorda o nota:
Captcha
Din aceeasi categorie