0Wishlist
Produse

Cod: CB034002901

Cuptor electric 60IN 2240

0 Reviews
La comanda Acest produs beneficiaza de livrare gratuita

4.312,46 Lei redus cu: 2.012,47 Lei 2.299,99 Lei

Acest produs nu se afla in stoc.
Beneficii:
Livrare GRATUITA peste 500 lei Gama diversificata de produse Plata card securizata Plata ramburs la livrare Contact: 0746 773 926 Email: office@bavy.ro Suport prin whatsap Trimite-ne un mesaj!
Cuptor electric 60IN 2240

Cod: CB034002901

Cuptor electric 60IN 2240

0 Reviews

4.312,46 Lei 2.299,99 Lei

Adaugă în Coş

Multumita utilizarii tehnologiilor moderne si a posibilitatii de a selecta multiple functii de gatire, cuptoarele Pyramis asigura intotdeauna obtinerea celor mai bune rezultate. Designul contemporan si calitatea materialelor, in combinatie cu diversele functii de gatire precum si accesoriile ergonomice nominalizeaza cuptoarele Pyramis ca fiind alegerea ideala pentru gatirea alimentelor in bucatarie.


Functii

Gatit traditional. Caldura este emisa de rezistenta inferioare si superioara. Functia ideala pentru pregatirea carnii, a painii sau a diferitelor produse de patiserie si pentru pizza.
Grill. Caldura este emisa in partea superioara a cuptorului, de rezistenta superioara. Functie ideala pentru a rumeni preparatele sau pentru a praji carne sau paine.
Grill asistat de ventilator. Caldura emisa de rezistenta superioara a cuptorului este distribuita uniform de ventilator. Ideal pentru rumenirea carnii de pui sau a pestelui.
Grill si incalzire superioara. Caldura este emisa in totalitate in superioara a cuptorului, unde puterea rezistentei superioare este dublata de grill. Functie este ideala pentru a praji cantitati mai mari de care, care necesita o temperatura ridicata.
Gatit traditional asistat de ventilator. Caldura emisa de rezistenta inferioare si superioara este distribuita uniform de catre ventilator. Functie ideala pentru un gatit rapid si uniform.
Incalzire inferioara si convectie fortata. Caldura emisa de rezistenta inferioara este distribuita uniform de catre ventilator, iar rezistenta circulara confera un surplus de putere, care permite gatirea mult mai rapida a alimentelor.
Convectie fortata. Caldura emisa de rezistenta circular (din spatele cavitatii cuptorului) este distribuita uniform de catre ventilator. Utilizand aceasta functie puteti gati simultan pe diferite nivele ale cuptorului si diferite tipuri de alimente.
Decongelare. Utilizarea functiei permite decongelarea delicata a alimentelor inghetate, fara ca stratul superior al acestora sa fie afectat si mult mai rapida decat la temperatura ambientala. Ventilatorul circula in jurul alimentelor aerul putin incalzit, astfel alimentele se dezgheata rapid si fara a pierde din elementele nutritive.
Cavitate iluminata. Lumina din interiorul cuptorului permite o vizibilitate optima asupra alimentelor pe care le gatiti fara a fi necesara deschiderea usii.

.


afisaj: LCD
ceas: digital
clasa energetica: A
consum normat convectie normala: 0.81kw/h
convectie fortata: da
decongelare: da
dimensiune totala (mm): 595 x 595 x 550
finisaj interior: email easy to clean
garantie: 2 ani
ghidaje laterale: cromate
instalare: Incorporabil
numar functii totale: 9
sticla interioara usa: detasabila
timer: da
tip control: comutator si touch control
tip material: Sticla neagra
tip timer: electronic
usa cuptor: 2 straturi de sticla
ventilatie tangentiala: da
volum (lt): 66
Acorda o nota:
Captcha
Din aceeasi categorie