0Wishlist
Produse

Cod: CBFSK196BLK

Combina frigorifica Pyramis FSK196 Black Glass

0 Reviews
La comanda Acest produs beneficiaza de livrare gratuita

5.587,90 Lei

Acest produs nu se afla in stoc.
Beneficii:
Livrare GRATUITA peste 500 lei Gama diversificata de produse Plata card securizata Plata ramburs la livrare Contact: 0746 773 926 Email: office@bavy.ro Suport prin whatsap Trimite-ne un mesaj!
Combina frigorifica Pyramis FSK196 Black Glass

Cod: CBFSK196BLK

Combina frigorifica Pyramis FSK196 Black Glass

0 Reviews

5.587,90 Lei

Adaugă în Coş

Oglinda bucatariei tale.


Combina frigorifica Pyramis FSK196 va fi probabil punctul de atractie al bucatariei tale. Liniile netede si drepte, suprafata usilor super lucioasa, panoul de control si afisajul digital integrat in sticla pot satisface cele mai exigente cerinte in materie de design si calitate a finisajului. Suplimentar, functiile speciale, compartimentarea contemporana, sistemul de racire total No Frost, becurile LED, coroborat cu optimizarea maxima a spatiului disponibil, sunt menite pentru a simplifica utilizarea si intretinerea, precum si economisirea energiei electrice.


 
 

Control al umiditatii la sertarul mare pentru legume.


Posibilitatea reglarii nivelului de umiditate la sertarul mare pentru legume, pastrand astfel un nivel optim de umiditate, ajuta la mentinerea nutrientilor, a gustului si a prospetimii legumelor si a fructelor pe perioade mai mari.Optimizarea spatiului de pe usa frigiderului.


Cele patru rafturi prevazute pe usa frigiderului asigura un spatiu de stocare pentru diverse tipuri de alimente, indiferent de modul de ambalare a acestora. Fie ca avem de pastrat sticle, conserve, oua, unt sau sucuri, toate isi regasesc locul special dedicat.


 
 

Sistem dublu de iluminat LED, mai eficient si mai stralucitor.


Mai eficient si mai straluctior decat becul incandescent, sistemul de iluminat cu LED permite o vizibilitate mai buna si in acelasi timp ajuta la economisirea energeiei electrice. Combina frigorifica Pyramis FSK196 este prevazuta cu doua blocuri de iluminat cu LED, cate unul pe fiecare laterala a compartimentului frigider.Sistem de racire NO FROST Multi Air Flow.


Este un sistem de racire dinamic, aerul rece circula prin fantele speciale de pe panoul din spate, care nu permite aparitia condensului, iar prin urmare nu apare nici gheata. Avantajul sistemului Multi Flow este pastrarea temperaturii indiferent de zona din compartiment si mentinerea unui nivel optim de umiditate, blocand astfel aparitia fenomenului de deshidratare.


 

  


 


Functia SMART ECO


Este o functie cu setari prestabilitae ale temperaturii pentru ambele compartimente ale aparatului. Aceste valori nu pot fi modificate si asigura o functionare optima a echipamentului din punct de vedere al pastrarii alimentelor si a consumului de energie electrica.


   

Functia FAST COOLING


Este dedicata racirii rapide a alimentelor asezate in compartimentul frigider. Temperatura presetata a acestei functii este de 2oC, valoare care nu poate fi modificata.


   

Functia FAST FREEZING


Odata activata, functia permite congelarea mai rapida a alimentelor asezate in compartimentul congelator. Temperatura aferenta functie va fi setata in mod automat de aparat, care va reveni la functionarea normala dupa o durata de 26 de ore.


   

Functia VACATION


Se recomanda a fi activata doar daca plecati o perioada mai indelungata iar in compartimentul frigider nu se vor pastra alimente. Temperatura este setatat in mod automat la valoarea de 14oC si nu poate fi modificata. Utilitatea functiei se regaseste in economisirea energiei electrice fara a scoate aparatul din priza. Activarea functiei nu aduce nicio modificare la setarile congelatorului.afisaj electronic: da
capacitate congelator (lt): 94
capacitate frigider (lt): 223
capacitate totala (lt): 317
clasa climatica: ST
clasa energetica: A+
consum anual (kw/an): 307
consum zilnic (kw): 0.84
culoare: Negru
dimensiune totala (mm): 1850 x 642 x 595
eficienta congelarii: 4****
functii: RACIRE RAPIDA | MOD INTELIGENT | MOD VACANTA | CONGELARE RAPIDA | CONTROLUL UMIDITATII
garantie: 2 ani
latime: 600
nivel de zgomot (db): 42
numar compresoare: 1
numar rafturi: 3
numar sertare de legume: 2
numar usi: 2
rafturi din sticla: Sticla securizata
rafturi reglabile: da
sistem dezghetare congelator: No Frost
sistem dezghetare frigider: NO FROST
sistem iluminare: Cu tehnologie LED
sistem no frost: integral
sistem racire multiflow: da
tip: Combina frigorifica
tip finisaj: Sticla si metal vopsit
usi reversibile: da
Acorda o nota:
Captcha
Din aceeasi categorie